Workshop k výzvě IROP na podporu cestovního ruchu

17. 06. 2024

Ve čtvrtek 13. června 2024 se konal v Olomouci workshop pro žadatele v 81. výzvě IROP 2021-2027. Akce se zúčastnilo na 20 zájemců z řad oprávněných žadatelů, který jsou obce, svazky obcí, organizace zakládané obcemi, neziskové organizace podnikající v cestovním ruchu, organizační složky státu, církve, církevní organizace a státní podniky působící na území Hospodářsky a sociálně ohrožených území (HSOÚ) v Olomouckém kraji.

Lektorsky akci vedl tým Centra pro regionální rozvoj Olomouc, konkrétně ředitel odboru Ing. Aleš Marousek, vedoucí oddělení hodnocení a kontroly Ing. Dana Huterová a Ing. Martina Ekart z Centra pro regionální rozvoj Zlín. Velký prostor byl věnován diskusi nad konkrétními dotazy ohledně zpracování projektové žádosti a předložení do výzvy a také konzultacím způsobilých výdajů jednotlivých projektů.

Seminář je jednou z akcí připravenou v rámci aktivit RSK OK. Další informace lze najít na stránkách www.olkraj.cz/partnerstvi a pro případné dotazy je k dispozici e-mailová adresa rsk@olkraj.cz

Workshop_fotografie
Workshop_fotografie
Workshop_fotografie


Poslední změna 17. 06. 2024 16:30:52