Vychází prázdninové číslo krajského měsíčníku

19. 07. 2024

Ani v létě nepřijdete o naše krajské noviny, právě vychází letní dvojčíslo, jehož hlavním tématem je cestovní ruch. Kraj totiž nabízí parádní zážitky, které prožijete opravdu za humny. A turistická sezóna na střední Moravě i v Jeseníkách jede na plné obrátky. V novinách tak najdete pozvánky a tipy na zajímavé výlety a dočtete se o různých novinkách.

O aktuální situaci v cestovním ruchu mluví v rozhovoru Milada Sokolová, uvolněná členka Zastupitelstva pro oblast vnějších vztahů a cestovního ruchu. Dočtete se také o dalších opravených silnicích v regionu, investicích, novinkách ze školství nebo o proměně dětských domovů. V rozhovoru na straně devět se rozpovídala Alena Turková, vedoucí unikátního silničního muzea v České republice.

V anketě jsme se ptali lidí, jaká zajímavá a netradiční místa v poslední době navštívili. Ve sportovní části si přečtete o úspěchu dětí a mládeže na olympiádě nebo o akademickém mistru světa v silniční cyklistice Danielu Mrázovi. Nechybí ani pravidelné kulturní tipy. Přejeme vám příjemné čtení a krásné léto!

MOK - 7/8 - 2024
Soubor typu pdfměsíčník - červenec/srpen 2024(2,9 MB)stáhnout


Poslední změna 19. 07. 2024 10:30:44