Partnerské setkání na podporu spolupráce mezi regiony, místními orgány a výzkumnými institucemi se uskuteční v červnu

23. 05. 2024

Evropská komise pořádá dne 5. června 2024 setkání zaměřené na podporu spolupráce mezi regiony, místními orgány a výzkumnými institucemi. Cílem je usnadnit vytváření konsorcií, která připraví návrhy projektů pro výzvu 2024 evropské mise zaměřenou na adaptaci na změnu klimatu.

Akce bude zaměřena na témata:

  • HORIZON-MISS-2024-CLIMA-01-06: Demonstration of approaches to improve bankability of solutions by design, addressing the co-benefits (mitigation and adaptation) to improve revenues streams​.(Demonstrace přístupů ke zlepšení financovatelnosti řešení na základě návrhu, řešení vedlejších přínosů (zmírňování a přizpůsobování) s cílem zlepšit toky příjmů).
  • HORIZON-MISS-2024-CLIMA-01-07​: Demonstration of solutions specifically suited to rural areas and small/ medium size population local communities​. (Demonstrace řešení specifik vhodných pro venkovské oblasti a místní komunity s malým a středním počtem obyvatel.)
  • HORIZON-MISS-2024-CLIMA-01-08​: Demonstration of approaches by regions and local authorities focused on increasing climate resilience of the most vulnerable social groups (just climate resilience)​.(Demonstrace přístupů regionů a místních orgánů zaměřených na zvýšení odolnosti nejzranitelnějších sociálních skupin vůči klimatu (právě odolnost vůči klimatu).​
  • HORIZON-MISS-2024-CLIMA-01-09​: Systemic and cross-sectoral solutions for climate resilience, tailored to the local needs of regions and local authorities​ (Systémová a meziodvětvová řešení odolnosti vůči klimatu, přizpůsobená místním potřebám regionů a místních orgánů.)

Setkání bude vedeno online, případní zájemci se mohou registrovat zde.

Budeme se těšit na Vaši účast.

Zdroj: Agustin Lautaro SH oYiwg224-unsplash


Poslední změna 23. 05. 2024 13:54:28