Partneři budou jednat ještě do prázdnin

20. 05. 2024

Dvacáté deváté zasedání Regionální stálé konference Olomouckého kraje (RSK OK) se uskuteční pod vedením místopředsedy RSK OK a radního Ing. Petra Lyska v úterý 18. června 2024.

Zástupci kraje, měst a obcí, podnikatelského sektoru, univerzity, místních akčních skupin, sdružení místních samospráv, svazu měst a obcí, Agentury pro podnikání a inovace, úřadu práce, Ministerstva pro místní rozvoj, neziskových a dalších organizací ze soukromého i veřejného sektoru budou zasedat v Olomouci.

Na programu zasedání je zařazeno pět hlavních bodů. Nejprve bude představen aktuální stav Regionálního akčního plánu Olomouckého kraje (RAP OK) se zaměřením na specifické oblasti dopravní infrastruktury a školství, poté s prezentací vystoupí zástupce Ministerstva pro místní rozvoj. Následující část jednání se bude věnovat se týká pozici integrovaných nástrojů k programovému období EU po roce 2028. Dalším bodem zasedání bude Národní plán obnovy, komponenta 4.1.3. Finanční podpora přípravy projektů souladných s cíli EU (velké) a zapojení RSK OK do hodnocení projektů. Velký prostor bude věnován diskusi.


Poslední změna 20. 05. 2024 12:57:57