Archiv aktualit

27.06.2024 - Soutěž, která ocení všechny společensky odpovědné, prodlužuje sběr přihlášek

Kraj právě prodlužuje lhůtu pro podání přihlášek do soutěže Cena hejtmana Olomouckého kraje za společenskou odpovědnost. Nezmeškejte šanci a přihlaste se nejpozději do 12. července.

15.11.2023 - Hejtmanství rozdalo ceny za společenskou odpovědnost

Olomoucký kraj ocenil subjekty, organizace, obce i živnostníky, kteří se chovají společensky odpovědně, tedy dělají pro společnost, své partnery, zaměstnance či životní prostředí víc, než jim ukládá zákon. Ocenění si převzali v pondělí 13. listopadu v Červeném kostele v Olomouci.

06.06.2023 - Startuje další ročník soutěže za společenskou odpovědnost. Přihlaste se i vy

Dělá vaše firma nebo obec něco navíc, nad rámec požadavků legislativy? Příkladem jsou ekologické či sociální aktivity, které splňují princip takzvané společenské odpovědnosti. Pokud ano, přihlaste se do třetího ročníku soutěže Cena hejtmana Olomouckého kraje za společenskou odpovědnost.

08.11.2022 - Kraj rozdal ceny za společenskou odpovědnost. Zvítězila univerzita i firmy

Společensky odpovědný může být každý. Ne každý ale získá Cenu hejtmana Olomouckého kraje za společenskou odpovědnost. V pondělí 7. listopadu se to podařilo firmám Designfoods, weba Olomouc a Farmak. V kategorii obcí si cenu převzal Prostějov a za organizace Univerzita Palackého v Olomouci. Mezi mikropodniky a živnostníky zabodovalo BEC družstvo. Speciální ocenění za přínos v uplatňování principů společenské odpovědnosti získala organizace Czechitas.

18.05.2022 - Startuje druhý ročník soutěže Cena hejtmana za společenskou odpovědnost

Firmy, neziskovky, živnostníci, ale také školy a obce se mohou hlásit do soutěže o Cenu hejtmana Olomouckého kraje za společenskou odpovědnost. Dobrovolné uplatňování zásad společenské odpovědnosti přináší konkurenční výhody a je pozitivně vnímáno jejich okolím.